Comuna noastră s-a înfrățit cu comuna Kengyel din Ungaria în urma adoptării unei hotărâri de Consiliu Local!

Comuna noastră s-a înfrățit cu comuna Kengyel din Ungaria în urma adoptării unei hotărâri de Consiliu Local! 🇹🇩🇭🇺
Astăzi, primarul comunei Kengyel alături de colegi din primărie, au vizitat comuna noastră! La întâlnirea festivă au participat subprefectul județului Brașov, doamna Izabella Angela Ambrus, domnul primar, domnul viceprimar, consilierii locali, domnul Adrian Gabor, domnul primar al comunei Tarlungeni și colegi din Primărie!
Reprezentanții comunei Kengyel au vizitat comuna, Biserica și au participat la concursul de cai!
În urma înfrățirii, primarul comunei Kengyel și primarul comunei Budila și-au afirmat voinţa comună de a stabili ȋntre comune relaţii de fraternitate, cu scopul de a dezvolta şi de a menţine legături permanente de prietenie şi cooperare, ȋn beneficiul ambelor părţi. Înfrățirea va ajuta la dezvoltarea unei colaborări reciproc avantajoase, inclusiv prin depunere de proiecte!
În cadrul întrevederii s-a subliniat faptul că va exista schimb de experiență în domeniile economic, cultural, sportiv și artistic, precum și menținerea și dezvoltarea unor legături permanente. De asemenea, se vor favoriza vizite reciproce și se va încuraja crearea unui schimb de experiență la nivelul celor două comunități locale, întrucât locuitorii comunei Kengyel crează maturi, covoare, coșuri, la fel ca unii dintre locuitorii comunei noastre.
 

Print